Kun sydän meinaa pakahtua!

Tiedättekö myös minut voi saada kyyneliin ihmisten edessä, kiitollisuudesta.

Me juhlimme Levi Wellness Clubin 5 vuotista taivalta ja kaikkea muuta menestystä perjantaina ja juhlien lopuksi palkittiin asiakkaita ja mie palkitsin yhden työntekijän, mutta sitten henkilökuntani yllättikin minut kunniakirjalla ja voin kertoa, että sydän meinasi pakahtua sillä hetkellä kaikkien niiden ihmisten edessä kiitollisuudesta koko meidän ” Possea ” kohtaan.

” Arvoisa työnantaja ja työkaveri Laura Peippo,

Haluamme korostaa, että kun tulimme Levi Wellness Clubille töihin, olimme kaikki vielä aivan tavallisia ihmisiä, ihan kuten kuka tahansa. Kaikki tämä hulluus on tarttunut tässä työpaikassa, se ei ole synnynnäistä vaan nykyisen työn aiheuttama sivuvaikutus tai ammattitauti.

Näköjään se edistyy tässä paikassa todella nopeasti ja voi tarttua myös ympäristöön, emmekä ole löytäneet siihen parannuskeinoa. Ottaen huomioon, että se vähentää ryppyjä, parantaa kuntoa ja lisää hymyä, emme ole katsoneet tarpeelliseksi tehdä asiasta suurempaa numeroa. Kiitos, että saamme olla osa tätä tiimiä kukin omalla panoksellaan ja kiito, että luotat meihin sen verran kun ansaitsemme, toivottavasti et koskaan enempää. Me, sinun työntekijöinäsi haluamme ojentaa sinulle myös kunniakirjan ja titteliksi olemme siihen valinneety… ROHKEA JA ENNAKKOLUULOTON HULLU

Ojennamme sinulle tämän kunniakirjan sen ansiosta, että olet varmasti Levi Wellness Clubin rohkein, ennakkoluulottomin ja hulluin. Itse asiassa tämä titteli voisi olla kansallinen tai jopa kansainvälinen, mutta aloitetaan tästä talosta. Kiitos sinulle Laura, ole sellainen kuin olet, älä koskaan ikinä muutu! T. Posse ”

Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että minulla on koko maailman paras henkilökunta!

Kiitos Iina, Timppa, Anniina, Jonne, Sanni, Vlada, Heidi, Reetta, Rosa, Mia, Virpi Jenna, Jonathan, Jaana-Marika, Janina, Johanna ja Jaakko! Olette tärkeässä roolissa kaiken tämän rakentamisessa ja ilman teitä mikään ei olisi ollut mahdollista <3

 

 

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.