Ensimmäisenä SUUTUIN!

Jos uskot, että jokin asia on mahdollinen niin se on mahdollinen ja jos taas et usko, että jokin asia on mahdollista niin se ei ole mahdollista.  Mie olen kirjoittanut paljon täällä blogissa siitä, että jos haluaa saada jotain on ensin itse uskottava siihen, jotta se olisi mahdollista ja se vaan on niin totta, kun vaan voi jokin asia olla totta.

Jokunen kuukausi sitten näin Lapin Kansan Facebook-päivityksen, jossa ilmoitettiin, että nyt pääset äänestämään vuoden Lappilaista urheilutapahtumaa ja minun sydän pysähtyi sekunniksi ja klikkasin itseni samointein sivustolle ja selasin ehdokas listaa, että mistä kohtaa löydän Arctic Challengen listauksesta. Selasin varmaan sivun kolme kertaa alhaalta ylös ja vasta kolmennella kerralla suostuin ymmärtämään, että ei Arctic Challenge ei ole listattuna ehdolle vuoden sykähdyttävimmäksi lappilaiseksi urheilutapahtumaksi.  Siinä hetkessä en edes kiinnittänyt huomiota siihen, että mitä muita tapahtumia siihen oli listattu, koska jostain syystä vaan suutuin aivan käsittämättömän paljon, että meidän tapahtuma ei ollut siellä listalla ja laitoin meidän Timpalle viestiä, että helvetti tämä listaus on täynnä vain jotain ” pilipali pimpom ” tapahtumia ja Arctic Challengeä ei ole listattu ollenkaan. Timppa sanoi rauhallisesti, että niin no ne pilipali tapahtumat kuten esim. World Cup, Ruskamaraton ja Arctic Rally on isompia tapahtumia ja nyt meni näin. Nielin pettymyksen ja päätin, että ensi vuonna me ollaan tuolla.

 

Kuva: Meeri Karusaari

 

Meni muutama päivä ja jostain syystä Lapin Kansan äänestys osui uudestaaan silmilleni ja klikkasin uudestaan äänestykseen ja ehkä hieman rauhallisemmin tutustuin äänestykseen ja olin antamassa jo Ruskamaratonille omaa ääntäni ennenkuin tajusin, että siellä lopussa pystyi ehdottamaan omaa suosikkiaan ja PING minun silmät aukesi uudestaan ja tiesin, että nyt me hoidetaan tämä homma kotiin! Jaoin äänestyksen meidän henkilökunnalle ja kaikissa meidän somekanavissa ja toivoin, että voi kunpa mahdollisimman moni näkisi vaivan, että kävisi äänestämässä omaa suosikkiaan ja minun toiveissa oli tietysti se, että äänestäjien oma suosikki olisi Arctic Challenge.

Kului aikaa ja yhtenä iltana meille soitetaan Lapin Kansasta, että mikä tämä tapahtuma oikein on, että se johtaa tällä hetkellä sitä kisaa ja me henkilökunnan kanssa revettiin liitoksista, koska ei voitu uskoa, että johdettiin, kun ei oltu edes listattuna alunperin ehdokkaaksi. Meille tuli fiilis, että tämä on mahdollista jos me itse uskotaan siihen ja me uskottiin, me uskottiin aina Lapin Urheilugaalaan saakka, että me käydään lavalta hakemassa Arctic Challenegelle titteli vuoden sykähdyttävimmäksi urheilutapahtumaksi. Urheilugaalassa söimme illallista ja mietimme, että mitä me sanotaan, kun me voitetaan vaikka kukaan ei edes tiennyt, että voittaako Arctic Challenge. Koska tiesimme, että olimme tehneet kaikkemme, että mahdollisimman moni löytäisi äänestyksen ja meidän huikeat taustajoukot varmasti äänestäisivät Arctic Challengeä, koska tietävät, että tapahtuma on niin tärkeä meille ja kun sitä tehdään niin sitä tehdään koko sydämmellä!

Illan viimeisenä palkittiin vuoden sykähdyttävin urheilutapahtuma ja tunsin, kuinka meidän pöytä lopetti hengittämästä ja sydän hakkasi aivan järjetöntä tahtia ja kuin salama kirkkaalta taivaalta he sanoivat, että vuoden sykähdyttävin lappilainen urheilutapahtuma on ARCTIC CHALLENGE. Meidän koko Posse repesi huutaen seisomaan ja kiljumaan, koska se voitto tuntui niin hyvältä varmasti isosti sen takia, koska ei luovutettu ja alistuttu isompien tapahtumien jalkohin vaan uskottiin Arctic Challengeen aina Lapin Urheilugaalaan saakka.

Täytyy sanoa, että vaikka Arctic Challengessä kukaan ei ole voittaja niin tällä kertaa voitto tuntui hyvältä. Pitää vain uskoa itseensä ja siihen mitä tekee, koska silloin kaikki on mahdollista. Arctic Challenge voitti Lapin Kansan äänestyksen ylivoimaisesti. Se sai 30,85 prosenttia eli 980 ääntä kaikista annetuista 3 177 äänestä.

Kiitos kaikille meidän huikeille äänestäjille. Se oli pieni vaiva äänestäjille, mutta valtavan iso juttu meille, jotka elämme ja hengitämme Arctic Challengeä. Kiitos <3

 

 

Kuva: Meeri Karusaari

 

 

Ei kommentteja

Sorry, the comment form is closed at this time.