Peippo puhujaksi!

Asennetta, intohimoa ja uutta uskoa itseen ja organisaatioon!

Tarvitseeko yrityksesi/yhdistyksesi uutta virtaa, lisäboostia, joka saisi asiat sujumaan helpommin ja maistumaan paremmilta? Tuntuuko, että asiat kulkevat samaa rataa ja kipinä hiipuu, jotain tarvis tehdä, mutta ei oikein hahmota, mistä ottaa kiinni ja mihin suuntaan lähteä? Onko fokus väärissä asioissa ja motivaatio kadoksissa?

Ongelmien ydintä on usein vaikea hahmottaa, jos ne ovat liian lähellä. Usein ongelmat johtuvat myös ennakkoluuloista ja huonosta kommunikaatiosta. Vain puhelinsoitto tai meili, ja paikalle pöllähtää valmentaja, asenteiden kääntäjä, tiimihengen luoja ja intohimoinen eläjä Laura Peippo Leviltä. Minun inspiroivat ja intohimoiset luennot muuttavat hetkessä käsityksiä itsestä ja muista sekä siitä, mikä voi olla mukavaa?

Jos työstä ei nauti, se on tehotonta ja lopputuloskin mitä sattuu. Jos taas löytää siihen uuden kipinän ja saa pidettyä sen hengissä, taivas on rajana. Mikään ei ole niin vaarallinen yritykselle kuin työntekijä ilman motivaatiota. Intohimoinen työntekijä on taas yritykselle kultakimpale. Jos taas elämässä on kipinä hukassa, eihän sekään voi maistua hyvältä.

Luennoltani saat varmasti uutta asennetta ja intohimoa tekemiseen sekä uskoa itseen. Olen nuoresta iästäni huolimatta saanut kokea paljon, suurena syynä rohkeuteni elää joka hetki täysillä. Kolhuja on tullut, mutta samalla myös oppia, jota olen täydentänyt opiskelemalla valmennusta monipuolisesti. Intohimoni on saada ihmiset ja yhteisöt voimaan hyvin, ja se huokuu ulos joka solusta.

Miten asennoitua paremmin? Miten voida paremmin? Miten saada asiat sujumaan helpommin ja tehokkaammin? Miten säästää energiaa oikeissa paikoissa? Elämäntavat ja -asenne, sieltä kaikki lähtee, mutta miten ottaa parhaat tavat käyttöön?

Haluatko sinä Lauran puhumaan?